Aurasprays - Essences

Winkelwagen (0)

Contacten

Elke  essence komt tot stand door ‘lichtwerk & kanalisering’ van de betreffende energie uit de Bron. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere kruiden, planten en bloesems. Op zielsniveau verbinden wij ons met de ziel van de betreffende ingrediënten, welke door ingegeven samenstellingen leiden tot de uiteindelijke resultaten van onze producten… Overtuig uzelf!

Winkel
Hathor
Prijs:
€20.60
Grootte:
50 ml
Beschrijving

Hathor – Godin van Ontvankelijkheid


De Godin Hathor is een Moedergodin in de Egyptische Mythologie, "moeder van de moeders" en "moeder van de goden". Haar naam werd in de oude Egyptische cultuur overdrachtelijk gebruikt voor het moederlichaam, dat symbolisch als een vat werd beschouwd, in dit geval alomvattend. 
De Auraspray van Godin Hathor helpt je de stroom van ontvangen in je leven te integreren.
Hathor mag je helpen om te leren ontvangen in gratie en in dankbaarheid. Om gewoon dank je wel te zeggen bij het ontvangen van geschenken, maar vooral ook bij het accepteren van hulp. 
Dank je wel te zeggen zonder iets terug te willen geven. Niet gelijk de weegschaal weer in evenwicht te willen hebben, omdat dat voor jou gevoel zo hoort of omdat je denkt dat die ander dat van je verwacht. 
Ontvangen in dankbaarheid brengt een stroom op gang van materiële, emotionele en spirituele overvloed.