Aurasprays - Essences

Winkelwagen (0)

Contacten

Elke  essence komt tot stand door ‘lichtwerk & kanalisering’ van de betreffende energie uit de Bron. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere kruiden, planten en bloesems. Op zielsniveau verbinden wij ons met de ziel van de betreffende ingrediënten, welke door ingegeven samenstellingen leiden tot de uiteindelijke resultaten van onze producten… Overtuig uzelf!

Winkel
Hestia
Prijs:
€20.60
Grootte:
50 ml
Beschrijving

Hestia – Godin van Maagdelijkheid


De Griekse Godin Hestia was de zuster van Zeus en de oudste dochter van de titanen Cronos en Rhea. Ze was de godin van het haardvuur, de godin die over het huis waakte en zorgde dat het gezin niets overkwam. Hestia bleef ongehuwd en hechtte zeer aan haar maagdelijkheid en aan reinheid.
De Auraspray van Hestia is naar binnen gericht en concentreert zich op haar innerlijke, subjectieve ervaringen. Je voelt vaak instinctief aan wat de essentie van een situatie is. Deze spray stelt je in staat om inzicht te verkrijgen in het karakter van anderen en te genieten van de harmonie in het leven.  Je hebt geen behoefte aan competitie en hecht geen waarde aan macht, geroddel en gekonkel, maar bent betrouwbaar en in staat om overal een warme en overzichtelijke sfeer te creëren.