Aurasprays - Essences

Winkelwagen (0)

Contacten

Elke  essence komt tot stand door ‘lichtwerk & kanalisering’ van de betreffende energie uit de Bron. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere kruiden, planten en bloesems. Op zielsniveau verbinden wij ons met de ziel van de betreffende ingrediënten, welke door ingegeven samenstellingen leiden tot de uiteindelijke resultaten van onze producten… Overtuig uzelf!

Winkel
Spirits of Elements
Prijs:
€19.99
Grootte:
50 ml
Beschrijving

Spirits of Elements - De 4 elementen


Spirits of Elements vertegenwoordigd de 4 elementen; water, vuur, hemel en aarde. 4 oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de ons omringende werkelijkheid, van de Natuur, waar wij ook deel van uitmaken. Het gaat om principes, vier krachten die samen de basis vormen van al wat is : aarde, water, lucht en vuur, of anders ook wel materie, gevoel, ratio en daadkracht. Daaruit bestaat alle leven, alle werkelijkheid.
De Spirits of Elements Auraspray vervult de basisbehoeftes van ieder levend wezen. Het vuur houdt ons warm, meestal in de vorm van de zon. Het water stilt onze dorst, de aarde brengt ons voedsel voort en we kunnen slechts enkele minuten zonder lucht.
Het brengt je in Eenheid met een vijfde element, JIJ, ook wel ether genoemd, “geest” of “liefde”.