Aurasprays - Essences

Winkelwagen (0)

Contacten

Elke  essence komt tot stand door ‘lichtwerk & kanalisering’ van de betreffende energie uit de Bron. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere kruiden, planten en bloesems. Op zielsniveau verbinden wij ons met de ziel van de betreffende ingrediënten, welke door ingegeven samenstellingen leiden tot de uiteindelijke resultaten van onze producten… Overtuig uzelf!

Winkel
Venus
Prijs:
€19.99
Grootte:
50 ml
Beschrijving

Venus – Godin van Vegetatie (Romeinse Godin van de Liefde)


Venus, de Romeinse godin van de liefde, was oorspronkelijk een vegetatiegodin, beschermster van tuinen en wijngaarden. Zij gaf planten en bloemen hun schoonheid. Door de Romeinen is ze gelijkgesteld aan Aphrodite, als godin van de liefde. Venus is de godin van de liefde en de schoonheid, creatieve vrouw en de minnares. Ze is een alchemistische godin omdat ze het magische vermogen heeft mensen te veranderen. Venus was de inspiratiebon van de poëzie en ze symboliseert de transformerende en creatieve invloed van de liefde.
De Auraspray van Venus is onmisbaar bij het tuinieren, vooral bij de ecologische en eetbare tuin. Daarnaast heeft de energie van Venus het vermogen van de creatieve vrouw en is het een inspiratiebron, die zorgt voor oplossingen en veranderingen.