Aurasprays - Essences

Winkelwagen (0)

Contacten

Elke  essence komt tot stand door ‘lichtwerk & kanalisering’ van de betreffende energie uit de Bron. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere kruiden, planten en bloesems. Op zielsniveau verbinden wij ons met de ziel van de betreffende ingrediënten, welke door ingegeven samenstellingen leiden tot de uiteindelijke resultaten van onze producten… Overtuig uzelf!

Winkel
Witte Tara
Prijs:
€19.99
Grootte:
50 ml
Beschrijving

Witte Tara – Godin van Mededogen


Tara is in Tibet een belangrijke godin en is geboren uit de tranen van medelijden die de god Avalokitesvara plengde, toen hij het lot en het lijden van de mensheid zag.
Zij is dan ook de vrouwelijke Bodhisattva van het mededogen, wijsheid en innerlijke kracht. Zij helpt om alledaagse gevaren te bestrijden en wordt gezien als beschermvrouwe van de vrouwen. Tara komt in vele vormen voor. Haar twee bekendste verschijningsvormen zijn de Groene Tara en de Witte Tara.
De Auraspray van Witte Tara zal je ondersteunen in tijden van angst en nood en zal je helpen de weg naar innerlijke rijkdom te vinden. Het zorgt voor Verlichting, vrede en bescherming en bevrijdt de ziel uit het rad van wedergeboorte.