Aurasprays - Essences

Winkelwagen (0)

Contacten

Over ons

Graag stellen wij onszelf eerst aan u voor:

 

De eerste Engelentherapie essences werden in 2008 geboren door John Breukels. Vanaf dat moment besloten we de krachten, ideeën en concepten te bundelen en werden voortgezet onder een nieuwe naam; Engelentherapie Essences werd Light Miracles®

Het samenvoegen van alle energieën bleek een goede zet, want vanaf dat moment vond Light Miracles® het traject van tevreden particuliere gebruikers, naar een grotere doelgroep: Praktijken, Therapeuten, Spirituele centra en Natuurwinkels in Nederland en België.

 

In België werd Light Miracles® in het licht gezet en verder verspreid naar Spirituele winkels en particuliere gebruikers door Kelly Verkest.

 

In september 2020 vond de overname plaats door Dirk Claessens.

 

Ondanks deze snelle groei zullen we de kwaliteit, de zuiverheid en persoonlijke energie en lichtkracht met hart en ziel blijven bewaken, waardoor het gehele assortiment in deze nieuwe brochure dezelfde zuivere, liefdevolle en helende intentie heeft, zoals vele tevreden gebruikers inmiddels al van ons gewend zijn.

 

De natuurzuivere essentiële oliën zijn hoog in trillingsgetal en helpen je de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Het gebruik van Light Miracles® wordt van harte aanbevolen voor spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling.

 

Elke essence komt tot stand door ‘lichtwerk & kanalisering’ van de betreffende energie uit de Bron. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere kruiden, planten en bloesems. Op zielsniveau verbinden wij ons met de ziel van de betreffende ingrediënten, welke door ingegeven samenstellingen leiden tot de uiteindelijke resultaten van onze producten…

Overtuig uzelf!